Напишете дума/думи за търсене

Моята бременност: седмица 25

Сайтът за родители mama24.bg стартира поредица "Моята бременност по седмици", в която ще можете да следите какво се случва с вас и плода през всеки един период до раждането.

Можете да ни разкажете за своята бременност чрез писмо на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/mama24.bg . Най-добрите истории ще бъдат публикувани на сайта.

Седмица 25:

Все още енергията ви е на пълни обороти и започвате да се чувствате все по-близо до момента, в който ще дадете живот на своето бебе.

С развитието на бременноста се развиват и симптомите. В седмица 25 те могат да включват поява на хемороиди. Неприятно е, но е нещо нормално при много от жените, които са в очакване на щастливото събитие. Ако усетите напрежение в ректалната област и видите кървене и гной при ходене по голяма нужда, се обърнете към своя наблюдаващ лекар, който ще ви насочи какво да направите.

В момента най-вероятно имате проблеми и със съня. Все по-трудно ви е да заспите не само, защото ви се ходи по малка нужда постоянно, но и защото се притеснявате за предстоящото раждане.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ