Напишете дума/думи за търсене

Моята бременност: седмица 39

СНИМКА: netdoctor.com

Сайтът за родители mama24.bg стартира поредица "Моята бременност по седмици", в която ще можете да следите какво се случва с вас и плода през всеки един период до раждането.

Можете да ни разкажете за своята бременност чрез писмо на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/mama24.bg . Най-добрите истории ще бъдат публикувани на сайта.

Седмица 39:

Уау! Бебчето ви най-после е на финалната права на термина. Вече се чувствате така, сякаш искате да родите веднага, защото наистина ви тежи много. Разбираемо е! Все пак в коремчето си имате плод с големината на тиква. Като прибавим към това всички околоплодни течности и останалите качени килограми, със сигурност не ви е лесно. И все пак - не се притеснявайте. Съвсем скоро неразположенията ще бъдат в миналото и ще държите в ръце своето малко съкровище.

Запомнете, че сега повече от всеки друг момент за изминалите 9 месеца трябва да лежите и да си почивате, за да не предизвикате преждевременно раждане. Нужно ви е спокойствие и пълноценна почивка, за да успеете да износите своето бебе до термина. Наслаждавайте се на последните дни от бременността си, защото тя вече е към своя край.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ