Напишете дума/думи за търсене

Когато коремът расте, а дрехите в гардероба се смаляват. Какво да правите

Помощ! Модна катастрофа на борда! Намирате се в момента, в който коремчето ви личи все повече и в същото време не намирате какво да облечете. Сякаш всичко се е смалило изведнъж.

Или просто самата вие сте пораснала. Чувствате се твърде голяма за  собствения си гардероб. Проблемът не се усеща чак толкова много, когато сте си у дома, защото може да замаскирате неудобното положение с широк анцуг и някоя от тениските на мъжа си, но какво да правите, когато трябва да излезете сред хората или да отидете на работа? И нека не забравяме - в същото време да изглеждате добре. Ето някои идеи.

1. Купете си ластични черни клинове, подходящи за бременни, които се разтягат много. Ще можете да ги комбинирате с почти всичко.

2. Избирайте тениски в по-голям размер в неутрални цветове или ластични потници, които да прикривате с по-дебела и дълга жилетка през студените месеци.

3. Използвайте някои от старите си широки рокли за туника над дънки, ако успеете да ги съчетаете като цвят и материя.

4. Заложете на аксесоар - като цветен шал, за да отвлечете вниманието от наедряващия си корем.

5. Избирайте топли и меки материи - плетени рокли, съчетани с дебели чорапогащници за бременни.

6. Купете си два чифта обувки, които да са с един размер по-големи или заемете стар такъв чифт от ваша приятелка, която носи такъв номер.

7. Използвайте ластици, с които да прикрепите дънките си когато вече не можете да ги закопчавате.

8. Купете си плат, в който има еластан и наподобява тънка плетка. Дайте го на шивачка, която да ви направи от него няколко изчистени рокли до коляното , които да носите всеки ден. Нека бъдат сиви или черни.

9. Заложете на по-обемните якета и връхни дрехи, за да прикриете тези части от тялото, от които се притеснявате. Снабдете се с много дълги жилетки! Те ще ви спасят във всеки случай, в който нещо ви е късо или не ви стои достатъчно добре.

10. За офиса заложете на широко и дълго сако с изчистена ластична блуза отдолу или на модел риза, която е широка. Избягвате цветните принтове и хоризонталното райе. Ако искате да спестите финансови средства, можете да намерите разумни варианти, които да използвате временно, в магазините за втора употреба. Там ще намерите дрехи в подходящия размер според фигурата ви в момента. Ако се чувствате безформена в тях, добавете колан над корема, който да имитира оформяне на талията. Така горната част от тялото ще изглежда по-слаба.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ