Напишете дума/думи за търсене

Ралица Паскалева: Не кърмя детето си през час и го гледам сама

Снимки: Личен профил във фейсбук на Ралица Паскалева

Актрисата избухна срещу жълти писания за бебето ѝ

“Тъй като напоследък се тиражират две безкрайно глупави “новини” в нашите безкрайно “умни” медии, ще кажа следното: Първо - да, аз наистина кърмя детето си, но НЕ през час. Който има дете, знае, че това е безумно твърдение, особено когато детето е вече на месец!!! Освен това Максим е безкрайно кротко дете, спи както всяко новородено и е обидно и пошло да пишете подобни статии (че и да “цитирате” мен или баща му), че ми “спирал токът” от рев!!!” Така започва гневен пост на актрисата Ралица Паскалева срещу жълти писания по повод отглеждането на новородения ѝ син Максим. Малко след това тя изтри публикацията си.

Припомняме, че актрисата от “Откраднат живот” дари със син волейболиста Теодор Салпаров на 3 юли тази година. Малкият Максим има батко - Георги от предишна връзка на баща си.

В поста си екранната д-р Стилянова опровергава и твърдението, че е избягала в провинцията. “Времето, което прекарвам в родния си град Русе със семейството ми, и времето, през което работя в София, винаги е било 50/50, никога не съм ощетявала близките ми от присъствие и това не е някаква новост”, пише тя. В недоброжелателните статии се твърди още, че Паскалева прехвърлила грижите за сина си върху родителите си.

“Родителите ми са млади и работещи хора и никой не гледа детето ми вместо мен. Близките ни помагат, когато имат възможност, но през 90% от времето лично аз полагам грижи за Максим. Едно бебе има най-силна нужда от майка си, затова съм и свела работата си до минимум и съм се отдала изцяло на него”, пише още актрисата и уточнява, че отдавна не се впечатлява от “подобни глупави статии”, но реагира остро, защото е намесено детето ѝ.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ