Напишете дума/думи за търсене

Моята бременност: седмица 36

Сайтът за родители mama24.bg стартира поредица "Моята бременност по седмици", в която ще можете да следите какво се случва с вас и плода през всеки един период до раждането.

Можете да ни разкажете за своята бременност чрез писмо на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/mama24.bg . Най-добрите истории ще бъдат публикувани на сайта.

Седмица 36:

Можете ли да повярвате, че остава толкова малко до раждането? Времето лети! От този момент нататък бебето може да ви изненада във всеки момент, затова е хубаво да сте готова с планирането на всичко около раждането. Например, ако сте ходила на училище за бременни през първите месеци, не е никак лоша идея да си преговорите материалите. Упражнявайте се над техниките за дишане и споделяйте всичко, което ви тревожи, със своя партньор. Не забравяйте, че той също е особено важна част от целия процес.

Щом заговорихме за партньор - седмица 36 е чудесно време, в което да си организирате романтична вечеря. Така или иначе с появата на малкото човече тези неща ще останат малко на заден план, така че е хубаво да си наваксате преди раждането. Дори не предполагате колко хубаво ще ви се отрази.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ