Напишете дума/думи за търсене

За безопасни игри през лятото, изберете подходящ пояс за вашето дете

Лятото е любимият сезон на малки и големи. Сега е идеалният момент да прекарате повече време със семейството, да се насладите на слънцето и водните забавления.

Децата обожават да плуват и нямат търпение да дойде лятната ваканция. За да могат да се забавляват от сърце и се насладят на безопасни игри в морето или басейна, вземете им за плуване пояс за плуване от Спортен склад!

Как да изберете пояс за вашите малчугани?

Независимо дали сте на почивка на море или се радвате на времето прекарано в басейна, безопасността е на първо място. Особено когато става въпрос за деца. Ако вашите малчугани все още не могат да плуват много добре, време е да им купите пояс. На пазара ще откриете разнообразие от размери, форми и цветове. Може да изберете забавен пояс с любимите анимационни герои на детето или във формата на някое животно. В момента най-актуалните модели са във формата на фламинго, лебед, конче, както и поясите понички.

Размерът изберете според възрастта на детето, за да може да се чувства комфортно, докато плува и се забавлява.

За още хубави емоции може да вземете на малчуганите и надуваема топка. Така ще прекарате повече време с тях, докато се забавлявате заедно. Надуваемите топки са страхотни за плажен волейбол и за весели игри в морето или басейна.

Въпреки че поясът помага на децата да плуват по-добре, никога не ги оставяйте без наблюдение, когато са във водата! Не забравяйте, че всички надуваеми аксесоари и играчки трябва да отговарят на изискванията за безопасност.

Ако тази година сте решили да се сдобиете със собствен басейн, в който да се забавлява цялото семейство, това е чудесно. Не бива да забравяте обаче, че трябва да се грижите за него и да го поддържате чист.

Защо трябва да се сдобиете с филтри за басейн?

Да имате свой собствен басейн в двора или градината е нещо прекрасно. Но за да се насладите максимално на миговете, прекарани в него, винаги трябва да поддържате водата чиста. Ето защо филтрите за басейн са задължителен аксесоар за всеки басейн, без значение дали е надуваем или сглобяем.

Всеки притежател на това страхотно водно съоръжение знае, че след време водата се замърсява и става мътна. Това е следствие на ветровито време, различни замърсявания от дърветата, както и буболечки, попадащи във водата. Но за тези проблеми има решение. Трябва да се сдобиете с качествени помпи и филтри за басейн.

На пазара се предлагат различни филтри според размера на вашия басейн.

Повечето от тях се поставят в близост до него, като свързването е много лесно, посредством два маркуча. Единият изсмуква водата от вътре и тя преминава през пречистване. След това другият маркуч я връща обратно в басейна и процесът започва отначало.

Ако съчетаете филтрите за басейн с подходящо покривало и химикали за неутрализиране на бактериите, ще се радвате на чиста вода всеки ден.