Напишете дума/думи за търсене

Пролетна мода за бебета момичета

Диадеми с цветя на главичката, блузи с глава на тигри и комбинация между синьо и бяло

Популярна народна поговoрка гласи, че най-хубавото гардже си е нашето. Така е и с децата. А всъщност най-често използваме тeзи думи именно, когато говорим за тях. За всеки родител неговото си е най-прекрасно на света. За да не намери обаче то семейния албум след време и да ви обвини в липса на стил, е хубаво да се постараете да го обличате в крак с модните тенденции. Това не е задължително скъпо начинание. Напротив! Стига само да знаете кое е актуално към момента. Изненадващо, но може дори да откриете правилните дрехи и в старите кашони, останали от по-голямото ви дете. Все пак модата дори при възрастните се повтаря през няколко години. А какво остава за най-малките? 

Със сигурност ще ви е малко по-трудно, ако имате момиченце. Те са по-суетни и често проявяват първите си капризи по-рано, отколкото момченцата. Това се случва за първи път около третата годинка, когато малчуганът започне да се социализира и осъзнае, че също има право на лично мнение. Тогава обикновено се появява и първия плач рано сутрин, в който вашата малка принцеса иска пола, вместо панталон. Не е никак изключено да бъде придружен с истерични крясъци и тръшкане по земята. Но спокойно - скоро ще свикнете! Същевременно можете да следвате тези прости принципи, за да сте в крак с бебешката мода през 2017 г.

1. Избирайте свежи цветове и флорални мотиви , но внимавайте как ги комбинирате

Топлото време традиционно идва със свежи цветове. Това не се отнася само за градината, където цъфтят красиви цветя. Същото се случва и с гардероба. Сменяте сивите дрехи със сини, червени или розови. При малчуганите не е по-различно. Изберете за момиченцето си свеж цвят. Много модерни тази пролет са лимонено жълтото, бялото, всички нюанси на розово, керемиденото, тъмносиньото или небесносиньото. Ако може да ги съчетаете с флорален принт, райета, или точки, си гарантирате моден джакпот.

Бъдете внимателни с ярките цветове и следете дали ги комбинирате, както трябва. Небесносиньото съчетайте с жълтото. Тъмносиньото и червеното комбинирайте с бели елементи. В никакъв случай не избирайте розова дреха с рязко преливащ се цвят.

2. Не превръщайте бебето си в жива кукла

Всяка майка иска момиче, за да може да го направи своя жива кукла, като го облича както пожелае. Е, детето не е играчка. Роклите на принцеса са красиви и подходящи, когато го водите на официално събитие като сватбата на свой братовчед или семейна вечеря в ресторант. Разходката в парка изобщо не е причина да превърнете детето си в кукла. Затова изберете дрехи, които които да са му удобни.

3. Роклите никога не излизат от мода

Както всяка жена трябва да има по една малка черна рокля в гардероба си, така и всяко момиченце заслужава същото. Само че в много по-малък размер и по-светъл цвят. За пролетта е хубаво да бъде с дълъг ръкав. Към края на сезона може да подберете дантелен. Актулана е добре оформената панделка като акцент към дрехата. Тя може да бъде на талията, малко над нея или точно под яката. Друга тенденция е дантелена яка. Тя фокусира вниманието върху лицето на малкото ви ангелче. Не на последно място избирайте рокли, които имат няколко пласта плисета. Те придават ефирност дори на въртенето в детската количка. 

4. Огромните панделки за глава са хит

Момичетата използват аксесоари. Тези, които са се родили преди 2 години не правят изключение. Те обаче не се нуждаят от чанти или бижута, а от ластични диадеми с панделка в наистина огромен размер. В момента тази придобивка е хит сред бебетата-блогъри (понятие, което доби популярност през последната година - бел. ред.).

Хубаво е да намерите такива, които си пасват с цвета на избраната от вас дреха. Важното е да са в свежи цветове. Не оставяйте обувките на заден план, независимо че момиченцето ви бързо ще ги израсте. Модерни тази пролет са тези със звезди. Цвета, разбира се - съобразете с облеклото. Избирайте обуквки с лепенки, а не с връзки. Най-модерни са тези, чиито лепенки са оформени като крила на пеперуда. Ако намерите също така обувчици със снимка на мече, куче или цветни калинки, не се чудете!

6. Блузи с животни или плодове

Блузите за бебето трябва да са с дълъг ръкав. Тази пролет са много модерни тези, които имат изобразена глава на тигър. В повечето случаи тя е достатъчно цветна, така че самата блуза трябва да е един цвят. Кучетата и котките също са актуални. Другият принт е този с плодове. Не избирайте обаче модели, които са целите покрити с ягоди или малини. Плодът трябва да е само малък акцент на дрешката. Такъв е трендът за 2017 г.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ