Напишете дума/думи за търсене

Кои са фирмите, предлагащи бебешки колички на едро?

Има много неща и събития, които правят живота ни разнообразен и цветен. Те ни носят щастие и желание за развитие. Мотивират ни да вървим напред и ни карат да се чувстваме добре наистина.

В този ред на мисли най-прекрасното нещо на този свят безспорно са децата. Те са най-чистите и искрени същества. Родителите смятат, че точно рожбите им дават смисъл на съществуването им.

Новината, че семейството ще се увеличи е прекрасна и носи вълнение у всички. Появата на дете е дългоочакван момент, който предизвиква големи промени. Ежедневието на родителите, а и не само, придобива нов график. Често той не е лек и е добре родителите да са подготвени предварително.

На децата не им е нужно много откъм материални неща. Трябват им дрешки, пеленки, играчки, козметика и други. Някои по-големи нужни неща са и легълце, кошче и количка. Последните са и по-трайни във времето. Именно затова трябва да ги избираме внимателно и да се доверяваме на доказано качество. Все пак при тяхното закупуване правим по-голяма инвестиция.

Изборът на пазара е разнообразен. Безброй фирми предлагат продуктите си. Навсякъде виждаме различни реклами, чиято цел е да ни убедят да закупим определен артикул. Когато правим този избор обаче, трябва да сме предпазливи и да разчитаме на доказани с качеството си марки.

Малки и големи магазини за бебешки и детски стоки знаят това и желаят да предлагат на клиентите си най-доброто. Именно поради тази причина те се доверяват на фирми, чието качество на продуктите е доказано не само чрез отзиви, но и със сертификати за безопасност и тестване.

Така изпъкват едни от най-добрите фирми, които предлагат бебешки колички на едро. Сред тях са ДИДИС, Чиполино, Зизито и др.

- ДИДИС е фирма, която вече 20 години присъства на пазара за детски колички. Тя е производител, вносител и износител на детски и бебешки продукти на марките Lorelli и Bertoni, които са доста търсени. Фирмата работи с много търговски вериги и малки и големи магазини в страната и извън нея, като някои от тях са Metro, Kaufland и много други.

- Чиполино - изцяло българска компания, която създава продукти за бебета и деца. Има добро име на пазара и е предпочитан избор от много клиенти. Чиполино работят с множество малки и големи магазини, като продават стоките си на едро. Бебешките им колички са разнообразни и удовлетворяват нуждите на потребителите.

Лидерът на пазара на детските колички

Водещ на пазара вносител на детски колички и други детски стоки обаче е швейцарската компания. Тук швейцарският стандарт и качество наистина са пословични.

Всичките продукти са произведени съгласно швейцарските и международните стандарти. Те притежават сертификат SGS, който гарантира безопасност при употребата на детските колички и отлично качество, което е важна причина марката успешно да се наложи на световния пазар.

Освен безопасни и качествени, продуктите са стилни и на достъпни цени. Те предлагат всичко необходимо за малки и не толкова малки момченца и момиченца. Бебешките и детските колички, които са в тяхната номенкратура, постоянно търпят промени, за да са най-доброто за всички клиенти.

Именно затова техните продукти са предпочитани от търговците на едро и особено търсени от техните клиенти в магазините. В тяхна помощ е официалният дистрибутор за България.

Със своя коректен и отзивчив екип българският дистрибутор на световноизвестната марка е винаги на разположение и оказва безценна помощ на търговците на едро на детски стоки.

Наистина има много марки, които предлагат бебешки колички на едро. Но ако сте фирма или магазин, които желаят да предоставят на клиентите си най-доброто, доверете се на изпитана марка. Нейните продукти са направени с внимание към детайла и отговарят на високите изисквания на клиентите.