Напишете дума/думи за търсене

Защо да изберете бебешка количка 3 в 1 вместо количка 2 в 1?

Има няколко основни въпроса, които няма как да не се зададат, за да се направи най-правилният избор на бебешка количка. Нашият опит показва, че родителите се грижат преди всичко за:

- Много доброто съотношение цена - качество.

- Функционалности и удобства за тях и детето.

Неслучайно най-популярни са комбинираните бебешки колички:

 Бебешки колички 2 в 1 – което означава, че закупувате:

1. Кош за новородено;

2. Седалка за порасналото ви дете.

Възможно е да не са два отделни модула, а просто седалката да се трансформира в кош за новородено и обратното.

Бебешки колички 3 в 1 – което означава, че закупувате:

1. Кош за новородено;

2. Седалка за детето;

3. Стол за кола-кошница за транспортиране на бебето в автомобила.

Възможно както при предходния вид кошът за новородено и седалката да се трансформират.

Закупуването на комбинирана бебешка количка отговаря на горепосочените критерии и е чудесно решение.

Благодарение на похарчените веднъж пари количката може да служи дори до тригодишна възраст на детето. Струва си да помислите кои характеристики са най-важни и най-полезни, както и да определите дали най-доброто решение ще бъде закупуването на модел 2 в 1 или 3 в 1. След това определете максималната цена и я потърсете онлайн или в търговската мрежа и при възможност тествайте, преди да закупите.

Бебето и неговото израстване

В началото всяко новородено трябва задължително да се вози в кош за новородено. Това е мястото, в което вашето бебе лежи, което е най-добрата позиция за него през първите до 6-7 месеца. 

- Имате нужда и от столче за кола-кошница, особено полезно, когато майка и дете напуснат болницата и след това пътуват с кола.

- След около шест месеца малкото дете вече седи, а кошът за новородено вече е твърде малък и следва да се замени със седалка не само заради размера, но и заради новите нужди на вече порасналото бебче. Може да закупите нов, или да изберете решение 2 в 1, още от самото началото.

Трябва да похарчите пари само веднъж и да нямате главоболие по темата с количката и израстването на бебето през няколко месеца и за напред. При моделите 2 в 1 обаче получавате кош за новородено за легнало положение и седалка за по-голямо дете над 6 м.

Модели 3 в 1 пък включват в комплекта, както написахме по-горе и кошница за кола. Практично решение, което може да се използва както в колата, така и да се монтира на рамата на количката, без да се купуват допълнителни адаптери за съвместимост. Изключително удобна функционалност.

 Спестяване на пари

Въпреки че комбинираните колички изглеждат доста голям разход, когато пресметнете колко често ги използвате и колко бихте похарчили за отделни аксесоари, става очевидно – системите 3 в 1 са най-евтиното решение.

Комфорт на използване

Основното предимство на комбинираните колички е, че всички елементи, включени в комплекта, са съвместими. Промяната на функции отнема няколко минути. При избор на количка 3 в 1 може също да сте сигурни, че столчето за кола ще се побере в рамката с адаптер и няма да е нужно да търсите вариант на съвместимост. От друга страна, ползването на кошчето за кола е много удобно, особено като трябва да местите спящото бебенце от колата в количката или обратно.

Правите еднократна дълготрайна покупка

Родителите, избрали модулна количка 3 в 1, не трябва да се притесняват за друг разход минимум 3+ години. Определено този избор е по-евтиният и удачен вариант на база дълготрайност на покупката и удобство както за родителя, така и за бебето.

Може да разгледате огромното разнообразие от бебешки колички 2 и 3 в 1 онлайн магазините, като лесно и удобно сравнявате на база цена, функционалности и аксесоари в комплекта.

  • Ключови думи: