Напишете дума/думи за търсене

Пролетна мода за бебета момчета

Тази пролет са модни блузите със забавни надписи и панталони с леко навити крачоли. Камуфлажният цвят е хит

Момчетата може и да не са толкова суетни, колкото момичетата, но някой ден - след години, ще доведат приятелката си вкъщи и ще искат да разгледат семейните албуми. Вместо да се червите, обяснявайки, че тогава такава е била модата, спазвайте тези 5 прости правила.

Навийте крачолите на панталоните му

През последната година е модно да се навиват леко крачолите на панталоните. Трендът при малчуганите не е по-различен. Ако облечете момченцето си с дънки, навийте крачолите навън. Така в долната им част ще се появи една по-светла ивица. Този тип леки акценти са много подходящи за бебетата момчета, защото не се набиват излишно на очи.

Панталоните, които не са от дънков плат, няма смисъл да навивате. Просто си купете такива, които в долната част са с различен десен. Той може да има флорални мотиви или да е на райета. 

Оригинални надписи на блузите

В крак с модата е да избирате детски блузки, които имат забавни надписи. Например може да харесате съвсем обикновена синя блуза с дълъг ръкав, на която пише "Little boy in the house" (в превод от английски - малко момче в къщата - бел.ред.), "Daddy‘s boy" (Момчето на тати), "Sleep thief" (Крадец на сън), "Little boss" (Малък шеф) и други.

Тази тенденция се харесва повече от бащите. Освен това неостаряваща е модата на блузите, които имат лого на супергерой. Всеки знае какво значи червената буква "S" на син фон или пък знакът на Батман. Такива блузи са особено актуални и за тийнеъджърите.

Шапки

Ако малките момичета се нуждаят от ластични диадеми, то на момчетата им трябват шапки. Към края на пролетта заложете на сламени шапки. Модерни са бомбета, каскети или обикновени бейзболни шапки с козирка. Последните може да слагате и наобратно, т.е с козирката назад.

Винаги избирайте цвят, който да допълва облеклото. Черното не е препоръчително, но тъмносиньото е добър вариант за официални събития. Светлокафявият цвят или комбинацията между синьо и бяло също е много актуална. На шапката задължително трябва да има лек акцент. Това може да е ивица в цветен десен, изобразено мече или куче. Не на последно място актуални са и плюшените шапки във формата на животни. Най-модерни са тези, които наподобяват панда. След тях се нареждат мечетата, тигрите и дори маймунките.

Облечете го в дрехи, които са копие на моделите за възрастни.

Колкото и странно да звучи, една от най-популярните тенденции тази пролет е да облечете бебето си като възрастен. Как може да стане това ли? Много просто

Предпочитана комбинация е бялата риза или тази на райета, заедно с някакъв пуловер. Не забравяйте акцентите. Сложете на панталоните тиранти в същия цвят, изберете шарена и закачлива папийонка и завършрте цялостния вид с едно бомбе. Гарантирано е, че накрая бебето ви съвсем ще прилича на голямо момче. 

Камуфлажният цвят продължава да е хит и тази година.

Панталони, якета, блузи или шапки – камуфлажният цвят подхожда на всички тях. Много актуален е още от миналата пролет. Нищо не се е променило и през 2017-а.

Той е новото синьо за момченцата. Все пак не е хубаво да прекалявате с него. Изберете го за шарка на само една от дрехите. В противен случай рискувате да стане прекалено. Камуфлажните панталони се съчетават най-добре с едноцветна блуза или тениска, която не е в много ярък цвят.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ